Esküvő a
Bánffy Kastélyban

ÁLMAID ESKÜVŐJE​

BEMUTATKOZÁS

 A tökéletes esküvőt keresed? Mi a titkos összetevőt kínáljuk: az egyediséget. Mondd ki a csodálatos „Igen”-t Erdély legimpozánsabb kastélyában: az erdélyi Versailles-ban, egy 3 hektáros birtokon, ahol éjjel-nappal tartanak a bulik, több száz éves falak között lehet táncolni, gyönyörködni a holdfényben és a lámpások fénye mellett számolni a csillagokat.

Castelul Bánffy

150 fő befogadására alkalmas tér, Erdély legszebb, barokk rendezvény-helyszíne.

Erdély legszebb főúri kastélyának udvarán, több száz vendég jelenlétében mondhatjátok ki a boldogító „Igen”-t, egy csodálatosan kivilágított sátorban vagy a csillagos ég oltalmában.

Évszázados bútorokkal berendezett torony-lakosztály, ahol mesékbe illő módon tölthetitek el életetek legszebb éjszakáját.

Rólunk mondták

Testimoniale

„A Bánffy-kastélyt nem csak az esküvőnkre választottuk helyszínül, hanem más zártkörű rendezvényekre is, amelyekhez megfelelőnek találtuk a hely energiáját és a Bánffy-kastély hátterét. Pl: RETRO FUTURE zártkörű vacsora az Electric Castle-el.

 

Minden alkalommal jól tudtunk együttműködni a kastély csapatával, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket, és nagyra értékeljük az erőfeszítéseiket, hogy életben tartsák ennek a helynek a történelmét, és ne csak gyönyörű magánrendezvényeket hozzanak ide, hanem művészeti kiállításokat, fesztiválokat és koncerteket vagy a TIFF-es filmvetítéses esteket is, amelyek szerintem már ikonikusak.”

 

– Alina Ceușan

Testimoniale
Testimoniale

„Minden ember különleges helyen szeretné az esküvőjét tartani. Számunkra a bonchidai Bánffy-kastély több szempontból is különleges volt: elsősorban személyes kötődéseink miatt, másodsorban pedig azért, mert saját magunknak tervezhettük meg a millió berendezési lehetőséggel bíró helyszínt. 

 

Ami nappal turistákat gyönyörködtet, az vált életünk legemlékezetesebb eseményének a helyévé.”

 

– Kiss-Tamás Ágnes

Testimoniale

„Mennyei esküvőnk volt, minden tökéletesre sikeredett, mindenki el volt ragadtatva. A kommunikáció a kastély csapatával, nagyon könnyen ment, mindig lehetett számítani rájuk és mindenben a segítségemre voltak. 

 

Remélem találkozunk még és lesz még lehetőségünk más eseményeken is együtt dolgozni. Köszönünk mindent!”

 

 

 

-Lorena Stângaciu 

Testimoniale
Testimoniale
Testimoniale

„2022 júniusában tartottuk álmaink esküvőjét a bonchidai Bánffy-kastélyban. Számunkra nem volt kérdés, hogy hol szeretnénk megesküdni, csak az, hogy – az idő rövidségére való tekintettel – kapunk-e szabad időpontot a kastélyban. Szerencsénkre egyik ismerősünk éppen lemondani készült a már évekkel azelőtt lefoglalt időpontját, ezért gyorsan lecsaptunk rá, és fél év alatt kitaláltunk, megálmodtunk és megszerveztünk egy igazi örömünnepet. A kastély impozáns épületei, a rendelkezésre álló nagy terek, a festői háttér a tóval mindenkit megihletett, jól esett látni, hogy még napokkal és hetekkel a nagy esemény után is a közösségi média oldalakon az ismerőseink a kastéllyal és a mi esküvőnkkel posztoltak. 


Mindkettőnknek nagyon nagy élmény volt a megvilágított kastély fényében végigbulizni az éjszakát, majd hajnalban nyugovóra térni az ódon falak között. Kimondani a boldogító igent a szabad ég alatt, a Bánffy-kastéllyal a háttérben, nos, ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!”


Telegdy Andrea

kapcsolatfelvétel

Van valamilyen kérdésed? Örömmel adunk tanácsot a kreatív lehetőségekről és arról, hogyan tegyük felejthetetlenné számotokra ezt a napot.